opleidingen

Full-stack development

De opleiding.

Tijdens de opleiding Full-stack Development bij Winc Academy’s dompel je je onder in de essentie van web development. Beginnend met Front-end Development, verwerf je HTML-vaardigheden om webpagina’s te ontwerpen en creëren. CSS komt om de hoek kijken om je websites te transformeren met visuele finesse, denk aan kleurenpaletten, lettertypen en vloeiende animaties. JavaScript voegt interactiviteit toe aan je toolbox, waardoor je gebruikers kunt betrekken, databases kunt beheren en dynamische animaties kunt creëren. De krachtige React-uitbreiding van JavaScript stelt je in staat geavanceerde, snelle websites te bouwen, met giganten als Facebook, Netflix en Reddit als voorbeelden. Je leert ook stabiliteit waarborgen door effectieve tests te schrijven en beheerst developer workflows met Git. 

In de Back-end Development fase ontwikkel je onmisbare vaardigheden in web development via JavaScript (Node.js). Hier leer je webapplicaties maken en krachtige RESTful API’s creëren, en krijg je inzicht in server-side JavaScript Development. Developer workflows, het begrijpen van databases als essentiële componenten, datamodellering met Prisma en effectieve kwaliteitsborging door Unit Tests en API tests maken je compleet.  

Extra toevoeging aan de opleiding zijn de Career Module, Working Agile, Chat GPT for programming en Cybersecurity Awareness. Deze aanvullende modules versterken een succesvolle toetreding tot de arbeidsmarkt.  

Mogelijkheden.

Na het voltooien van de Full-stack Development van Winc Academy opleiding ben je voorbereid om aan de slag te gaan als een veelzijdige developer, zowel als Front-end als Back-end ontwikkelaar. Je beschikt over het complete scala aan vaardigheden voor webapplicatie ontwikkeling, variërend van ontwerp tot technische implementatie. Als Full-stack developer ben je perfect uitgerust om end-to-end oplossingen te ontwikkelen en te beheren, en kun je een breed scala aan functies binnen de web ontwikkelingsindustrie vervullen. Je hebt de expertise om zowel de voorkant als de achterkant van webapplicaties te behandelen. 

Na afronding ontvang je een Full-stack Development Certificaat. Dit certificaat is officieel erkend door verschillende Nederlandse instituten, waaronder het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en het UWV. Dit betekent dat onze kwalificaties zeer gerespecteerd worden door werkgevers en een waardevolle aanvulling zijn op je cv.  

Praktische informatie.

  • Lesmethode: Zelfstudie met online persoonlijke begeleiding 
  • Gemiddelde duur: 9 maanden 
  • Locatie: Online 
  • Taal studiemateriaal: Engels met Engels of Nederlandse studiebegeleiding 
  • Startdatum: Flexibel 
  • Benodigdheden: toegang tot eigen laptop/computer (niet geschikt voor een tablet of Chromebook) 
terug naar overzicht