opleidingen

JavaScript developer (Winc)

De opleiding.

Tijdens de JavaScript Development opleiding van Winc Academy leer je de essentie van programmeren door middel van uitdagende oefeningen. Hier duik je diep in de verschillende aspecten van de programmeertaal JavaScript, en leer je de ins en outs van het werken met functies.

Je verwerft inzicht in wat parameters en argumenten zijn en hoe je functies kunt gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken. De modules behandelen cruciale elementen binnen JavaScript, waaronder mutaties, arrays en pure functions.

Na afronding van de opleiding ben je in staat om je verworven kennis toe te passen om bijvoorbeeld een zoekmachine te ontwikkelen.

Het eindproject biedt je de kans om je vaardigheden te demonstreren, waarbij je in staat bent om fouten op te sporen, de juiste naamconventies te hanteren en netjes gestructureerde code te schrijven.

Extra toevoeging aan de opleiding is de sollicitatietraining. Met persoonlijke coaching, praktische opdrachten en sollicitatietips werk jij aan een overtuigend cv, LinkedIn profiel, motivatiebrief en sollicitatiegesprek. Alles om die droombaan te bemachtigen.

Mogelijkheden.

Na het voltooien van de JavaScript Development opleiding bij Winc Academy heb je de vaardigheden verworven om websitefunctionaliteit te versterken door middel van interactie met gebruikers, databases en animaties. Deze vaardigheden stellen je in staat om de gebruikerservaring naar een geheel nieuw niveau te tillen en om het ontwerpconcept van je opdrachtgever tot leven te brengen. De groeiende vraag naar JavaScript ontwikkelaars biedt een veelbelovend vooruitzicht, en je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van boeiende en interactieve websites en webapplicaties.

Na afronding ontvang je een JavaScript Development Certificaat. Dit certificaat is officieel erkend door verschillende Nederlandse instituten, waaronder het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en het UWV. Dit betekent dat onze kwalificaties zeer gerespecteerd worden door werkgevers en een waardevolle aanvulling zijn op je cv.

Praktische informatie.

  • Lesmethode: Zelfstudie met online persoonlijke begeleiding
  • Gemiddelde duur: 4 maanden
  • Locatie: Online
  • Taal studiemateriaal: Engels met Engels of Nederlandse studiebegeleiding
  • Startdatum: Flexibel
  • Benodigdheden: toegang tot eigen laptop/computer (niet geschikt voor een tablet of Chromebook)
terug naar overzicht