opleidingen

Web developer

De opleiding. 

Tijdens de Web Development opleiding van Winc Academy leer je de solide basis die je nodig hebt om je weg te banen in de wereld van web development. Je leert hoe je websites kunt bouwen met behulp van de krachtige trio van HTML, CSS en JavaScript. 

In de diverse modules van de opleiding ontwikkel je de vaardigheden om HTML effectief te lezen en te schrijven, waarmee je de structuur van een website vormgeeft. Je bepaalt welke pagina’s er zijn en hoe ze worden ingedeeld. 

Met CSS geef je je creaties visuele aantrekkingskracht. Je ontdekt de geheimen van design, waaronder het gebruik van kleuren, lettertypes en animaties om je website er prachtig uit te laten zien. 

En dan is er JavaScript, de motor achter interactiviteit. Je leert hoe je functionaliteit toevoegt aan je website, of het nu gaat om interactie met gebruikers, het beheer van databases of het creëren van boeiende animaties. 

Extra toevoeging aan de opleiding is de sollicitatietraining. Met persoonlijke coaching, praktische opdrachten en sollicitatietips werk jij aan een overtuigend cv, LinkedIn profiel, motivatiebrief en sollicitatiegesprek. Alles om die droombaan te bemachtigen. 

Mogelijkheden.

Na het voltooien van de Web Development opleiding bij Winc Academy beschik je over een uitgebreid scala aan waardevolle vaardigheden. Je beheerst HTML, CSS en JavaScript en kunt moderne, responsieve websites en webapplicaties ontwerpen en ontwikkelen. Met de opgedane vaardigheden ben je in staat om boeiende online ervaringen te creëren en in te spelen op de groeiende vraag naar web development experts. 

Na afronding ontvang je een Web Development Certificaat. Dit certificaat is officieel erkend  door verschillende Nederlandse instituten, waaronder het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en het UWV. Dit betekent dat onze kwalificaties zeer gerespecteerd worden door werkgevers en een waardevolle aanvulling zijn op je cv.  

Praktische informatie.

  • Lesmethode: Zelfstudie met online persoonlijke begeleiding 
  • Gemiddelde duur: 3 maanden 
  • Locatie: Online 
  • Taal studiemateriaal: Engels met Engels of Nederlandse studiebegeleiding 
  • Startdatum: Flexibel 
  • Benodigdheden: toegang tot eigen laptop/computer (niet geschikt voor een tablet of Chromebook) 
terug naar overzicht